Syystervehdys tanssin pyörteistä!



Syksy on saapunut sateineen ja ruskanväreineen. Syksyn tanssitunnit ovat hyvässä vauhdissa ja tuntuu, että viikot seuraavat toisiaan vähän turhankin nopeaan tahtiin. Tanssiryhmien kanssa olemme päässeet hyvään vauhtiin uusien asioiden opettelussa ja osalla ryhmistäni joulun esitystäkin on jo lähdetty harjoittelemaan. 

Avoimia ovia vietettiin tanssitunneilla viime viikolla ja oli mukava nähdä, että vanhemmat ja perheenjäsenet ovat kiinnostuneita siitä mitä tunneilla tehdään ja innostuneita oppilaiden tanssiharrastuksesta. Avoimet ovet on aina jännittävä tunti oppilaille, mutta myös vanhemmille ja opettajallekin. Tanssisalissa on parhaimmillaan kymmeniä tunnin seuraajia, kun normaalisti olemme tunnilla tietysti tutun ryhmän kesken. Varsinkin alle kouluikäisten tunneilla avointen ovien tunti saattaa vaikuttaa ryhmän toimintaan paljonkin. Osa tanssitunneista voi olla paljon vauhdikkaampia kuin yleensä kun taas toisissa ryhmissä tunnelma saattaa olla hyvin rauhallinen verrattuna normaaliin tilanteeseen. Oppilaat ovat kuitenkin selkeästi innostuneita siitä, että saavat esitellä vanhemmille tanssitunneilla tehtyjä asioita. Avoimissa ovissa tärkeää itselleni on, että näen oppilaiden vanhempia ja vanhemmat näkevät mitä tunneilla tehdään.




Tällä viikolla vietetään Vinhan perinteistä kirjastoviikko, jolloin osa Vinhan ryhmistä jalkautuu tanssimaan kirjastoihin. Varsinaisista esityksistä ei ole kyse, vaikka saamme varmasti vanhempia ja muita kiinnostuneita yleisöksi. Tarkoitus on viedä tanssia tanssisalien ulkopuolelle uusin oppimisympäristöihin ja tarjota samalla oppilaille uusia tanssikokemuksia. Kirjastoviikolla tanssiopisto tulee näkyväksi toimijaksi toiminta-alueellamme ja tietysti samalla tehdään yhteistyötä kirjastojen kanssa. Alla olevasta mainoksesta löytyy kirjastoviikon aikataulu.
Tervetuloa katsomaan tansseja!




Kirjastoviikon jälkeen vietämme syyslomaa ja tanssitunnit ovatkin tauolla koko viikon. Syysloma on minulle hyvä hetki pysähtyä arjen vauhdissa, nauttia läheisten seurasta ja syksyisestä luonnosta. 

Ihanaa ja rentouttavaa syyslomaa kaikille!

-Varpu


Kiipeilypuun syysloistoa!











Kommentit